Regulament

Publicată folosindu-se Documente Google
Automarket - Regulament Autovot 2016
Actualizat automat la fiecare 5 minute

Regulament concurs "AUTOVOT 2016"

1. Introducere

1.1 Concursul “AUTOVOT 2016” (denumit in continuare “Concurs”) este organizat de catre S. C. iMedia Plus Group S. A. (denumita in continuare “Organizator”), cu sediul social in Bucuresti, Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, et. 5, bloc turn, sect. 2, Bucuresti, cod 021901, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/11633/2005, CUI RO 17744803.

1.2 Concursul se desfasoara in perioada 6 aprilie – 8 mai 2016.

2. Premii

2.1 Premiile acordate în cadrul Concursului sunt:

Pentru prima pozitie un set de anvelope de vară Eagle F1 Asymmetric 3, plus un KIT oferit de Golden Brau.
Pentru urmatoarele 9 pozitii se ofera un KIT oferit de Golden Brau.

2.2 Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul AUTOVOT 2016.

3. Parteneri

3.1 Partenerii Organizatorului în Concurs sunt: Golden Brau si Goodyear.

4. Mecanismul Concursului

4.1 La concursul AUTOVOT 2016 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, cetateni romani, cu varsta minima de 18 ani impliniti in ziua inceperii concursului, 6 martie 2016. Angajatii si rudele de gradul 1 ai Organizatorului si ai Partenerilor acestuia nu au dreptul sa participe in concurs.

4.2 Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa acceseze aplicatia speciala Autovot 2016 din cadrul site-ului Automarket şi să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook.

4.3 Un utilizator este considerat intrat în concurs şi se califică pentru tragerea la sorţi în momentul în care a votat una dintre maşinile care intră în concurs. La finalul votului, utilizatorul va primi o şansă (o poziţie) în tragerea la sorţi pentru premii.

4.4 Maşinile lansate în România în 2015 şi intrate în competiţie sunt împărţite astfel: 32 de maşini la categoria Maşini Accesibile şi 27 maşini la categoria Maşini Premium.

4.5 Fiecare zi a competiţiei va aduce un “meci/duel” între două dintre maşinile intrate în concurs. Pentru a se înscrie în cursa pentru premii, un utilizator trebuie să voteze una dintre cele două maşini ale zilei.

4.6 La ambele categorii fiecare duel durează 24 de ore.

4.7 Numărul de voturi primite de fiecare maşină dintr-un meci se adună, iar scorul de la finalul zilei arată ce maşină merge mai departe pe tabloul meciurilor spre finală şi care maşină este eliminată din competiţie.

4.8 În cazul egalităţii la finalul celor 24 de ore de vot, timpul va fi prelungit până la următorul vot. Câştigă maşina care primeşte primul vot ulterior timpului acordat.

4.9 Maşinile vor fi aşezate pe tabloul duelurilor în mod aleatoriu.

4.10 Un utilizator poate vota în oricâte dintre duelurile maşinilor intrate în concurs.

4.11 Maşina câştigătoare în Autovot 2016 va fi considerată cea care primeşte cele mai multe voturi în timpul duelului din finală. Vor exista două maşini câştigătoare: una la categoria Maşini Accesibile, alta la categoria Maşini Premium.

4.12 Orice tentativa de frauda va atrage cu sine eliminarea din concurs fara drept de apel a userilor in culpa.

5. Acordarea premiilor

5.1 Premiile oferite in concurs vor fi suportate si platite de catre partenerii Organizatorului, cu exceptia setului de anvelope care va fi oferit de Organizator. Impozitul si orice alte cheltuieli vor fi suportate de Organizator.

5.2 Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in ziua de luni, 9 mai 2016. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul Automarket.ro.

5.3 Castigatorii premiilor vor fi anuntati telefonic sau pe e-mail de castigarea premiilor si de modalitatea de a intra in posesia acestora. Pentru a-si revendica premiul, castigatorii trebuie sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa, precum si o copie dupa CI personala, la adresa de e-mail [email protected], specificand care este premiul castigat. Premiile nerevendicate in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei castigatorilor vor fi anulate.

5.4 Premiile vor fi trimise prin curier in maxim 10 zile de la afisarea castigatorilor finali pe site la adresa exacta furnizata de castigatori telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Organizator. Organizatorul si partenerii nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau pentru deteriorari datorate transportului.

5.5 Organizatorul va livra doar premiile revendicate sau confirmate in cele 10 zile de la publicarea listei castigatorilor. Dupa aceasta data, nici un email primit pe adresa [email protected] referitor la acest concurs nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevendicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

6. Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

6.1 Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta campanie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter. Prin comunicarea datelor cu caracter personal persoanele inscrise in Concurs si exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale acestuia.

6.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, iMedia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre Organizator.

6.3 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a participa la Concurs.

6.4 Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2.

6.5 Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6.6 iMedia este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 9762.

7. Forta majora

7.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

7.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea 7.3 Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Daca vor invoca forta majora, Organizatorii sunt obligati sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

7.3 In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

  • pierderea bazelor de date;
  • avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
  • erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
  • tentative de frauda a mecanismului Concursului prin mijloace electronice sau alte mijloace;
  • orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

7.4 Enumerarea din sectiunea de mai sus nu este limitativa, fiind utilizata numai in scop exemplificativ.