Regulament

Publicată folosindu-se Documente Google
Regulament Autovot Moldova 2018
Actualizat automat la fiecare 5 minute

1. Introducere

1.1 Concursul “Autovot Moldova 2018” (denumit in continuare “Concurs”) este organizat de catre MC MEDIA SRL (denumita in continuare “Organizator”), cu sediul in Chisinau, Str. Mircea cel Batrin, nr. 11/6, et. 3, birou 302, inmatriculata la Camera Inregistrarii de Stat cu IDNO 1015600021413.

1.2 Concursul se desfasoara in perioada 14 mai – 12 iunie 2018.

2. Premii

2.1 Premiul acordat în cadrul Concursului este: un iPhone 8 black, 64 Gb.

2.2 Premiul va fi acordat prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul Autovot Moldova 2018.

3. Parteneri

3.1 Partenerii Organizatorului în Concurs sunt: LUKOIL Moldova si Felix

4. Mecanismul Concursului

4.1 La concursul Autovot Moldova 2018 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, cetateni moldoveni, cu varsta minima de 18 ani impliniti in ziua inceperii concursului, 14 mai 2018. Angajatii si rudele de gradul 1 ai Organizatorului si ai Partenerilor acestuia nu au dreptul sa participe in concurs.

4.2 Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa acceseze aplicatia speciala Autovot Moldova 2018 din cadrul site-ului AutoBlog.MDşi să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook.

4.3 Un utilizator este considerat intrat în concurs şi se califică pentru tragerea la sorţi în momentul în care distribuie (share) pe facebook votul său către una dintre maşinile care intră în concurs. La finalul procesului, utilizatorul va primi o şansă (o poziţie) în tragerea la sorţi pentru premii.

4.4 Maşinile lansate în Republica Moldova în 2017 şi până la data lansării concursului și intrate în competiţie sunt împărţite astfel: 16 maşini la categoria Maşini Accesibile şi 16 maşini la categoria Maşini Premium.

4.5 Fiecare zi a competiţiei va aduce un “meci/duel” între două dintre maşinile intrate în concurs. Pentru a se înscrie în cursa pentru premii, un utilizator trebuie să voteze una dintre cele două maşini ale zilei.

4.6 La ambele categorii fiecare duel durează 24 de ore.

4.7 Numărul de voturi primite de fiecare maşină dintr-un meci se adună, iar scorul de la finalul zilei arată ce maşină merge mai departe pe tabloul meciurilor spre finală şi care maşină este eliminată din competiţie.

4.8 În cazul egalităţii la finalul celor 24 de ore de vot, timpul va fi prelungit până la următorul vot. Câştigă maşina care primeşte primul vot ulterior timpului acordat.

4.9 Maşinile vor fi aşezate pe tabloul duelurilor în mod aleatoriu.

4.10 Un utilizator poate vota în oricâte dintre duelurile maşinilor intrate în concurs.

4.11 Maşina câştigătoare în Autovot Moldova 2018 va fi considerată cea care primeşte cele mai multe voturi în timpul duelului din finală. Vor exista două maşini câştigătoare: una la categoria Maşini Accesibile, alta la categoria Maşini Premium.

4.12 Orice tentativa de a frauda va atrage cu sine eliminarea din concurs fara drept de apel a persoanelor in culpa.

5. Acordarea premiilor

5.1 Devin eligibili pentru tragerea la sorti a castigatorului doar utilizatorii care au partajat/share-uit pe Facebook votul lor. Fiecare share dupa fiecare vot inseamna o sansa in plus pentru utilizator. Pentru fiecare duel la care utilizatorul a votat se va lua in considerare o singura distribuire/share.

5.2 Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc in ziua de joi, 14 iunie. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul AutoBlog.MD.

5.3 Castigatorul premiului va fi anuntat telefonic sau pe e-mail de castigarea premiilor si de modalitatea de a intra in posesia acestora. Pentru a-si revendica premiul, castigatorul trebuie sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa, precum si o copie a buletinului de identitate, la adresa de e-mail [email protected]

5.4 Premiul va fi trimis in maxim 10 zile de la afisarea castigatorului final pe site la adresa exacta furnizata de castigator telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Organizator. Organizatorul si partenerii nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau pentru deteriorari datorate transportului.

5.5 Organizatorul va livra doar premiul revendicat sau confirmat in cele 10 zile de la publicarea castigatorului. Dupa aceasta data, nici un email primit pe adresa [email protected] referitor la acest concurs nu va mai fi luat in considerare. Nerevendicarea premiului atrage dupa sine anularea acestuia.

6. Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

6.1 Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, organizeaza concursul AutoVot Moldova prin intermediul S. C. iMedia Plus Group S. A., cu sediul social in Bucuresti, Str. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, et. 5, bloc turn, sect. 2, Bucuresti, cod 021901, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/11633/2005, CUI RO 17744803 care prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta campanie in conformitate cu Legea 677/2001a României, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter. Prin comunicarea datelor cu caracter personal persoanele inscrise in Concurs si exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale acestuia.

6.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, iMedia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre Organizator.

6.3 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a participa la Concurs.

6.4 Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Chisinau, Str. Mircea cel Batrin, nr. 11/6, et. 3, birou 302.

6.5 Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6.6  Compania iMedia este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 9762.

7. Forta majora

7.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

7.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea 7.3 Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Daca vor invoca forta majora, Organizatorii sunt obligati sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

7.3 In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

  • pierderea bazelor de date;
  • avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
  • erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
  • tentative de frauda a mecanismului Concursului prin mijloace electronice sau alte mijloace;
  • orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

7.4 Enumerarea din sectiunea de mai sus nu este limitativa, fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

7.4 Enumerarea din sectiunea de mai sus nu este limitativa, fiind utilizata numai in scop exemplificativ.